Lækker sundt dip af hytteost til tapas, grøntsager eller til at smøre i sandwich...
2 forskellige slags..
Ingredienser:
Rød:
100 g hytteost
1 tsk. rød pesto
1 tsk. ketchup
1 spsk. mælk
salt
Grøn:
100 g hytteost
1 håndfuld persille
lille fed hvidløg
salt
Fremgangsmåde:
Kom hytteost, rød pesto, mælk og ketchup i en minihakker eller blender.
Blend i ca. 3 min. til blandingen er glat.
Smag til med salt
Kom hytteost, persille og hvidløg i en minihakker eller blender.
Blend i ca. 3 min. til blandingen er glat.
Smag til med salt.
Servere dippen til grøntsager, chips eller som smørelse til tapas brødet.
Eller brug dem i sandwich i stedet for mayonnaise.
Du kan sagtens putte andre smage i hytteosten, du bestemmer. fx kan du også bare tilsætte færdig dipkrydderi.
Comentarios