top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Appelsin citronfromage

4 pers.


Ingredienser:

4 æggeblommer

100 g sukker

Skal af en ½ citron og ½ appelsin

½ dl citronsaft

½ dl appelsinsaft

4 blade husblas

4 stiftpiskede hvider

1½ dl piskefløde


Fremgangsmåde:

Æggeblommerne piskes godt med sukker og frugtskal.

Husblas lægges 5 minutter i koldt vand, tages op af vandet (lad lidt vand følge med) og lægges i en glasskål, og smeltes i mikroovnen ca. 10 sekunder til det er finger lunt.

Hæld saften op i husblasen og hæld det i æggeblommerne med et piskeris.

Pisk æggehvider stive og bland dem i.

Piske fløde til skum og vend det i med let hånd.

Smages til med flormelis.

Hældes op i glas med det samme.

Pyntes med flødeskum inden servering.


149 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page