En meget nem gryderet som er fantastisk spise i vintermånederne...
4 pers.
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
3 dl vand
200 g gulerødder i skiver
500 g hvidkål, fintsnittet
2 løg, hakket
140 g tomatpasta
1 tsk. karry
1 tsk. sukker
1 grøntsagsterning, bouillon
evt. 15 g kartoffelmosflager eller lidt maizena til at jævne retten med
Fremgangsmåde:
Svits oksekødet sammen med løg.
Tilsæt karry, gulerødder og hvidkål.
Rør godt rundt og tilsæt så vand, tomatpasta, sukker og bouillon.
Lad retten stå og småsimre 25 min. tilsæt evt. mere væske undersvejs hvis det fordamper.
Tilsæt kartoffelflager eller maizena for at jævne retten.
Smag til med salt og peber.
Servere kogte kartofler til retten og rødbeder
Den biksemad er suveræn