top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Argentinsk biksemad

En meget nem gryderet som er fantastisk spise i vintermånederne...


4 pers.


Ingredienser:

500 g hakket oksekød

3 dl vand

200 g gulerødder i skiver

500 g hvidkål, fintsnittet

2 løg, hakket

140 g tomatpasta

1 tsk. karry

1 tsk. sukker

1 grøntsagsterning, bouillon

evt. 15 g kartoffelmosflager eller lidt maizena til at jævne retten med

Fremgangsmåde:

Svits oksekødet sammen med løg.

Tilsæt karry, gulerødder og hvidkål.

Rør godt rundt og tilsæt så vand, tomatpasta, sukker og bouillon.

Lad retten stå og småsimre 25 min. tilsæt evt. mere væske undersvejs hvis det fordamper.

Tilsæt kartoffelflager eller maizena for at jævne retten.

Smag til med salt og peber.

Servere kogte kartofler til retten og rødbeder



90 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page