top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Asparges med tunsalat

En nem og hurtig forret eller frokostret, som du kan lave på under 20 min...


4 pers.


Ingredienser:

1 bundt grønne asparges

2 ds. tun á 140 g stk.

4 spsk. mayonnaise

1-2 spsk. citronsaft

1 tsk. salt og lidt peber

1 lille rødløg

2 hårdkogte æg

lidt hakket dild (kan undlades)

4 stk. cherrytomater


Fremgangsmåde:

Bræk den nederste del af de grønne asparges og kog dem 3 min i kogende vand med lidt salt.

Hæld vandet fra dem og hæld koldt vand over dem, så de beholder den kønne grønne farve.

Afdryp tunen og bland den med en gaffel med mayonnaise, dild, salt, peber og citronsaft. Du kan vælge at hakke rødløget fint og tilsætte det i tunsalaten eller skære dem i ringe og pynte med dem ovenpå retten. Smag tunsalaten til med salt, peber og citronsaft.

Læg nu de kogte asparges på 4 tallerkner og fordel tunsalaten ovenpå hver tallerken.

Drys hakket æg over og pynt med en citronskive og cherrytomater og rødløg.

Servere et flutes til retten.





34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page