4 pers.
Ingredienser:
450 g grønne friske asparges
2 hårdkogte æg i kvarte
½ iceberg eller hjertesalat
100 g feta
½ gul peberfrugt i tern
Evt. 75 g rosiner kan udlades
Evt. høvlet parmesan
Dressing:
1 håndfuld hakket persille
3 spsk. olie
1 lille fed hvidløg
Saft af 1 lime
1 tsk. honning eller sukker
Fremgangsmåde:
Skær 1 -2 cm af asparges bunden. Kog dem i letsaltet vand i ca. 3 min. tag dem op og afkøl dem.
Snit icebergsalat og hæld det op i serveringskålen.
Læg de lune asparges ovenpå og tilsæt derefter peberfrugt, hakket æg, og feta.
Pisk dressingen sammen og hæld den over salaten. Drys evt. med rosiner og parmesan og kværn lidt peber henover.
Serveres med brød til. Salaten er god til grillmad.
Commentaires