top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Banan kage med karamelglasur

Opdateret: 17. maj 2021

1 bradepande str. 25x35 cm


Ingredienser:

190 g flydende margarine

375 g sukker

3 æg

350 g hvedemel

4 stk. blendet bananer

2 tsk. vaniljesukker

2 tsk. Bagepulver

1 dl mælk


Karamel glasur:

90 g smør

½ dl brun farin

0,3 dl mælk

1 tsk. vaniljesukker

2½ dl flormelis eller mere til det bliver en fast glasur.



Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker skummende

Tilsæt margarine og blendet bananer

Bland mælk og de tørre ingredienser i og rør det sammen.

Kom dejen i en bradepande ca. 25x35 cm

Bages ved 175 c i ca. 35 min.

Hvis du vil lave muffins ud af dem, så er der ca. 30 stk. ud af portionen, eller halvere portionen.

Muffin bages ved 200 c i ca. 18-20 min.

Glasur:

Bland smør, farin, mælk og vaniljesukker i en gryde og varm op ved svag varme.

Tag gryden af varmen når det er smeltet, og tilsæt flormelis til du får en god tyk glasur.

Smør det på kagen eller tyl den op på muffins… God fornøjelse, glasuren er fantastisk

Du kan pynte med lakridsæg til påske eller med toffifee til hverdag


572 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nøddekage

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page