1 bradepande str. 25x35 cm
Ingredienser:
190 g flydende margarine
375 g sukker
3 æg
350 g hvedemel
4 stk. blendet bananer
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. Bagepulver
1 dl mælk
Karamel glasur:
90 g smør
½ dl brun farin
0,3 dl mælk
1 tsk. vaniljesukker
2½ dl flormelis eller mere til det bliver en fast glasur.
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker skummende
Tilsæt margarine og blendet bananer
Bland mælk og de tørre ingredienser i og rør det sammen.
Kom dejen i en bradepande ca. 25x35 cm
Bages ved 175 c i ca. 35 min.
Hvis du vil lave muffins ud af dem, så er der ca. 30 stk. ud af portionen, eller halvere portionen.
Muffin bages ved 200 c i ca. 18-20 min.
Glasur:
Bland smør, farin, mælk og vaniljesukker i en gryde og varm op ved svag varme.
Tag gryden af varmen når det er smeltet, og tilsæt flormelis til du får en god tyk glasur.
Smør det på kagen eller tyl den op på muffins… God fornøjelse, glasuren er fantastisk
Du kan pynte med lakridsæg til påske eller med toffifee til hverdag
Comments