top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Banankage med nutellacreme

Opdateret: 5. apr. 2022

En farlig kage, man bliver afhængig af den nutellacreme. Så er du advaret...


12 store muffin eller 1 springform 25 cm


Ingredienser:

4 æg

250 g sukker

2 tsk. vaniljesukker

2 modne bananer (blendet eller most med en gaffel)

100 g flydende margarine el. smør

1 dl mælk

250 g hvedemel

4 spsk. kakao

2 tsk. bagepulver

50 g hakket valnødder + lidt til pynt


Nutella creme :

100 g smør (stuetemperatur)

130 g flormelis

100 g flødeost naturel (ikke light)

130 g nutella

Pynt:

Hakket nødder


Fremgangsmåde:

Pisk æg med sukker og vaniljesukker.

Tilsæt flydende fedtstof og de blendede, most bananer.

Rør forsigtigt på laveste hastighed, mel, kakao, bagepulver og valnødder i dejen sammen med mælk

Hæld dejen i forme og pynt med hakket valnødder og evt. chokolade

Bages ved 200 grader i 18-22 min. muffin og ca. 40-45 min. springform


Nutella creme

Ingredienser:

100 g smør (stuetemperatur)

130 g flormelis

100 g flødeost naturel (ikke light)

130 g nutella


Fremgangsmåde:

Pisk det bløde smør luftigt ca. 3 min. og pisk så flormelis i ad 2 gange.

Pisk flødeost og nutella i, til nutellaen er lige fordelt og cremen er ensartet.

Du kan smøre cremen på kagen eller putte det i en sprøjtepose og lave små dutter på kagen.

Kagen kan pyntes med lidt hakket nødder eller chokolade, hvis man syntes.



267 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page