top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Broccolisalat med Kokos-creme

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

400 g broccolibuketter (frost eller friske)

2 appelsiner alt efter størrelse

1 granatæble

1½ dl cremefraiche

2 spsk. kokosmel

1-2 tsk. sukker

Salt


Fremgangsmåde:

Hæld broccoli i kogende lidt saltet vand og lad dem kog ca. 3 min.

Hæld vandet fra og lad dem afkøle.

Skær skrællen af appelsinen og skær den i skiver.

Tril granatæblet frem og tilbage på bordet, mens du trykker på det, så løsner kernerne sig indeni.

Hæld broccolien op i en serveringskål, læg appelsinskiverne taglagt rundt i kanten. Skær granatæblet mit over, og skrab forsigtigt kernerne ud over broccolien. ½ er nok hvis det er et stort.

Bland cremefraiche og kokosmelet og smag til med sukker og lidt salt.

Læg en skefuld kokos-creme ovenpå appelsinskiverne og drys evt. lidt hakket hasselnødder henover og lidt kværnet peber.

En skøn vintersalat der passer til fisk, kylling og farsretter.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page