top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Broccolisalat med Kokos-creme

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

400 g broccolibuketter (frost eller friske)

2 appelsiner alt efter størrelse

1 granatæble

1½ dl cremefraiche

2 spsk. kokosmel

1-2 tsk. sukker

Salt


Fremgangsmåde:

Hæld broccoli i kogende lidt saltet vand og lad dem kog ca. 3 min.

Hæld vandet fra og lad dem afkøle.

Skær skrællen af appelsinen og skær den i skiver.

Tril granatæblet frem og tilbage på bordet, mens du trykker på det, så løsner kernerne sig indeni.

Hæld broccolien op i en serveringskål, læg appelsinskiverne taglagt rundt i kanten. Skær granatæblet mit over, og skrab forsigtigt kernerne ud over broccolien. ½ er nok hvis det er et stort.

Bland cremefraiche og kokosmelet og smag til med sukker og lidt salt.

Læg en skefuld kokos-creme ovenpå appelsinskiverne og drys evt. lidt hakket hasselnødder henover og lidt kværnet peber.

En skøn vintersalat der passer til fisk, kylling og farsretter.


Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page