4 pers.
Ingredienser:
4 stk. Naanbrød (opskrift under gærbrød)
Bøf:
500 g hakket oksekød
3 spsk. barbecuesauce
1 stk. rødløg
1 tsk. salt
Fyld:
8 spsk. tzatziki
2 tomater
salat evt. ruccola eller iceberg
barbecuesauce
evt. 1 rødløg
Karry kartofler:
500 g kartofler
1 tsk. karry
2 spsk. sesam
2 tsk. salt
½ dl rapsolie
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_3ce0cedde833479a91d75004c6d2f713~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_3ce0cedde833479a91d75004c6d2f713~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Bland kartofler med karry, salt, olie og sesamfrø i en frysepose, og massere det godt sammen.
Hæld kartoflerne ud på bagepapir i en bradepande og steg dem i ca. 30 min, ved 200 grader.
Rør hakket oksekød med barbecuesauce, hakket rødløg og salt og grill dem eller steg dem på panden.
Byg en burger...
Skær naanbrødet midt over og brug den ene til bund og den anden til top.
Smør bunden med lidt barbecue sauce og læg salat på.
Læg bøffen på og derefter tzatziki, tomat og evt. et par skiver rødløg.
Smør toppen med lidt tzatziki og læg den på.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_b2036717c9f94cdbb888c73d91ad340f~mv2.jpg/v1/fill/w_97,h_97,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_b2036717c9f94cdbb888c73d91ad340f~mv2.jpg)