En virkelig god lille snack som velkomst med et glas vin til...eller til tapas bordet..
28 stk.
Ingredienser:
2 plader butterdej fra køl
200 g grøn pikantost eller den alm.
1 tomat i skiver
1 rødløg i skiver
3 skiver ost
Timian, oregano, paprika, salt
Olie
1 snaps glas
Fremgangsmåde:
Smør den ene butterdej med pikantosten og læg den anden ovenpå(lad bagepapiret blive under)
Tryk nu bunden af et snapsglas, dyppet i mel, ned i dejen så du får en hulning, tryk godt til. Tæt op ad hinanden.
Prik med en gaffel i hver hulning
Deles i 4x7 lige store stykker med en pizzaskære, 28 tern i alt.
Læg nu skiftevis en tomatskive drysset med oregano, 1 skive rødløg dryppet med lidt olie og timian, ost der er udstukket med snapsglassets top og drysset med lidt paprika
Drys groft salt over hele pladen
Bages ved 200 grader i ca. 20-25 min. til de hæver og er gylden brune
Servere dem til tapas bordet eller som en starter inden i går til bords.
Комментарии