Ingredienser:
Fetabøffer:
500 g hakket oksekød 8-12 %
1 bk. Feta ca. 200 g
4 tsk. Oregano
Salt og peber
ELLER
Mexikanske bøffer:
500 g hakket oksekød 8-12 %
1 dl salsa medium
2 forårsløg
Evt. chili
Salt og peber
Guacamole
Til begge bøffer gælder det at alle ingredienser blandes sammen.
Til begge er denne hjemmelavet tomat-salsa perfekt.
Man kan grille dem eller stege dem på panden.
Tomat-salsa:
4 hakket tomater
1 finthakket rødløg
1 agurk i tern
1 gul peberfrugt i små tern
1 spsk. Raspolie
Saft af ½ lime,
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Tomaterne og peberfrugt samt løg skæres i små tern.
Agurken flækkes på langs og kerner skrabes ud. skæres i små tern.
alle ingredienser blandes med olie, limesaft og smages til med salt og peber.
Lad den stå lidt og blive "våd"
Barbequedressing:
2 dl cremefraiche, ymer, skyr eller græsk yoghurt
2-3 spsk. barbequesauce
1 tsk. salt
Det hele blandes sammen og smages til med salt og peber

Comments