top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Cheesecake a la ris a la mande

12 pers.


Ingredienser :

Bund:

50 g mandler, hakkede

150 g havregryn

150 g sukker


Cremen:

250 g flødeost eller kvark

250 g cremefraiche 9 % eller 18 %

250 g piskefløde 38 %

3-5 spsk. flormelis

1 -2 tsk. vanilje sukker


Topping:

1 karton kirsebærsauce

Revet hvid chokolade

12 jødekager


Fremgangsmåde :

Rist havregryn på en pande et par minutter, og tilsæt de hakkede mandler. Drys det halve af sukkeret henover og skru ned for varmen. Rør det godt rundt og tilsæt resten af sukkeret. Pas på det ikke bliver mørkt og brændt, ved at tage panden fra varmen og sluk. Når det er kølet af fordeles det i bunden af 12 portionsglas/skål. Ca. 2 spsk. Pr. Glas.

( Hvis du ikke har tid, kan du sagtens bruge knuste digestive kiks )


Cremen:

Pisk fløden til skum og tilsæt cremefraiche og flødeost. Pisk det hele godt sammen. Kom vanilje, flormelis i massen og rør rundt. Smag til med vanilje og flormelis. Fordel cremen over crunchen.

Lad cremen står på køl 1 times tid og sætte sig, inden du hælder kirsebærsaucen ovenpå. Du kan smage den til med lidt rom, hvis den skal have et pift.

Pynt med reven chokolade og en jødekagen stukket ned i, inden servering.


248 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page