Min svoger havde denne skønne kage med til mig, den er fantastisk
1 bradebande 25x35
Ingredienser:
250 g hvedemel
1 tsk. natron
225 g sukker
50 g kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 ¼ dl mælk
1 dl raspolie
2½ dl yoghurt, ymer eller cremefraiche
1 æg
1 glas hindbærmarmelade (200g)
Smørcreme:
150 g blødt smør lurpak
150 g flormelis
1 spsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde:
Alle de tørre ingredienser blandes i en skål.
Alle de våde ingredienser piskes kort sammen i en anden skål, og tilsættes skålen med de tørre ingredienser og blandes sammen.
Hældes dejen i en bradepande og bag kagen i ca. 30 min. ved 175 grader
Når kagen er afkølet, flækkes den i 2 og hindbærmarmelade smøres ud på bunden og toppen lægges ovenpå. Skær kagen ud i passende firkanter eller i to stænger.
Pisk smør sammen med flormelis og vaniljesukker.
Hæld smørcremen op i en sprøjtepose og
pynt kagen med smørcreme og frugt.
Brombær og hindbær passer godt til kagen, både i smag og udseende.

Comentarios