top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Chokolade lagkage med fromage

Opdateret: 15. apr. 2021

12 pers.

Ingredienser: 4 æg 150 g sukker 75 g mel 75 g maizena 25 g kakao 3 tsk. Bagepulver Pynt: ¼ piskefløde Forskellige påskeæg eller andet chokolade Gul frugtfarve 8 pk. Små Kit kat eller en dåse vaffelruller


Fremgangsmåde: Del 4 æg i blommer og hvider. Pisk de 4 æggeblommer med sukker. Pisk hviderne stive. Tilsæt tørrevarerne til æggeblommerne og 5 spsk. Koldt vand. Vend hviderne i dejen. Hæld dejen op i en springform beklædt med bagepapir (26 cm Ø) og glat overfladen. Bag bunden i en forvarmet ovn på næstnederste rille ved 175 grader i ca. 30-35 min. Lad bunden køle af i formen på en bagerist. Når bunden er kølet af, deles den i to bunde og den ene bund lægges over på det fad, som du vil servere kagen på. Læg ringen fra springformen rundt om bunden igen, så den holder på fromagen, når den hældes på. Tryk gerne bunden lidt ud i kanten hvis det er muligt. Lav nu citronfromagen, eller en anden fromage du ønsker. Når den begynder at stivne, hældes den ovenpå bunden og den anden bunde lægges ovenpå og trykkes let. Stilles nu på køl, til den er helt stiv. Gerne et par timer. Pisk fløden stiv. Tag nu ringen af og smør nu et tyndt lag flødeskum rundt i kanten på kagen. Resten af flødeskummet tilsættes den farve du ønsker og sættes på kagen med en sprøjtepose uden dut/tyl. Nu sættes kit kat eller vafler rundt i kanten og der bindes et bånd rundt om dem, for at holde på dem inden kagen skal serveres. Pynt med påskeæg eller chokoladespåner. p.s opskriften på citronfromage finder du under desserter.


222 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page