top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Chokoladekage m/ karameltopping

En virkelig lækker kage, som nærmest går som et stykke konfekt...


1 bradepande 25x35 cm


Ingredienser:

225 g smør

6 æg

500 g sukker

7 spsk. kakao

3 tsk. vaniljesukker

240 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

Karameltopping:

250 g kokosmel

250 g sukker

2 dl fløde

1½ dl sirup

100 g smør


Fremgangsmåde:

Smelt smørret og køl det lidt af

Pisk æg og sukker til en luftig masse

Tilsæt smørret og vend alle de tørre ingredienser i dejen.

Bag kagen i ca. 30 min ved 175 grader

Karameltopping.

Smelt smør, sirup og sukker i en gryde, tilsæt fløde og til sidst kokos.

Tag kagen ud af ovnen og kom kokosmassen ovenpå.

Bag kagen yderligere 15 min. til massen er gyldenbrun

Kage skal være lidt klæg, sammenfalden brownie agtigt

Tip:

Du kan servere vaniljeis til denne kage, så du servere den som dessert



162 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page