top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Coleslaw

Her med et twist som kun gør den bedre end den almindelige....


4 pers.


Ingredienser:

Dressing:

1 dl græsk yoghurt eller kvark

1 tsk. sennep

1 spsk. ahornhonning eller sirup

1 tsk. salt

saft af ½ citron


½ spidskål

2 gulerødder

2 forårsløg

1 æble

50 g valnødder

Persille

Fremgangsmåde:

Snit spidskålen fint og riv gulerødderne fint.

Skær forårsløg i tynde skiver og æblerne i både og i tynde skiver.

Rist valnødder på en pande og tag dem af varmen, når de er begyndt at tage farve.

Tilsæt 1 tsk. honning på panden, og fordel honningen på valnødderne.

Læg dem til afkøling på et stykke bagepapir. Når de er afkølet hakkes de groft.

Bland dressingen og smag til med salt.

Hæld dressingen over salaten og fordel det godt.

Drys valnødderne henover og hakket persille.




26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page