En mættende salat med couscous, tomater, feta og hjertesalat...put lidt kylling i, så kan den gå som en frokostret, men ellers er den god til frikadeller, stegt kylling eller fisk..
4 pers.
Ingredienser:
200 g couscous
1 hjertesalat
½ squash i tern
10. stk. cherrytomater
100 g feta
1 håndfuld hakket persille
2 skiver gul peber
½ rødløg i skiver eller 1 forårsløg
Dressing:
2½ dl skyr eller cremefraiche
saft af ½ lime
1 tsk. ahornsirup
½ fed presset hvidløg
1 tsk. salt
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_57833ae6df6c4355bae78b66e9b00066~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_57833ae6df6c4355bae78b66e9b00066~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Kog couscous efter anvisning på pakken og afkøl dem ved at hælde dem ud på et fad eller i en skål
Skyl hjertesalat, squash, peberfrugt og cherrytomater og skær dem i tern.
Læg grøntsagerne ovenpå couscous og hæld feta og rødløg ovenpå
Bland dressingen og smag den til med salt og ahornsirup, og servere den til salaten.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_04b042e720c6485b9c090829415a5923~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_04b042e720c6485b9c090829415a5923~mv2.jpg)