En anderledes frisk drømmekage med appelsinglasur.......
1 bradepande 32x23 cm eller en springform 22 cm
Ingredienser:
4 store æg
2 tsk. vaniljesukker
200 g sukker
200 g hvedemel
2 dl rapsolie
3 tsk. bagepulver
1½ appelsin, saft og skal
Glasur:
100 g smør
Saft og skal af ½ appelsin
1 tsk. vaniljesukker
200 g flormelis
100 g kokosmel
evt. gul farvestof
Fremgangsmåde:
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en tyk æggesnaps
Tilsæt olie, saft og skal af appelsin
Tilsæt mel blandet med bagepulveret
Hældes op i en lille bradepande, perfekt størrelse er grillbakkerne til grillen str. 32x23 cm
Eller en lille springform 22 cm
Bages ved 175 grader i ca. 30 - 40 min.
Glasur:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt appelsinsaft, skal, vaniljesukker, kokosmel, 1 par dråber gul farve og rør det godt rundt i gryden. Tilsæt så flormelis til du har en passende tyk konsistens
Hældes over kagen og stilles til afkøling.
Comments