top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Farseret æg

4 pers.


Ingredienser:

4 æg kogte

500 g hakket kalv og flæsk

1 tsk. tørret timian

2 tsk. hakket persille

100 g mel

100 g rasp

1 pk. bacon i skiver

2 tsk. salt

Lidt peber


Fremgangsmåde:

Rør kødet med timian, persille, mel, rasp og salt, peber.

Kog æggene 9 min. og lad dem køle af inden du piller dem.

Del farsen i 4 lige store dele, og læg et æg på hver fars bolle og saml farsen rundt om ægget

Læg nu bacon rundt om farsen og læg de 4 fyldte æg på bagepapir på en bageplade.

Steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30-40 min. til baconen er stegt.

Servere kartofler m/ dildpesto til eller kartofler og en muskatsovs til.



14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page