Når du længes efter smagen af juleaften i maj måned, er dette den perfekte ret.....
4 pers.
Ingredienser: 80 g svesker ( lægges i blød i vand 1 time før) 1 stk. æble i små tern 500 g hakket kalv og flæsk 1 æg 1 løg i tern 2 tsk. salt 1 knivspids peber
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_f67d11acc3bc4a61bb821713b82c7660~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_110,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_f67d11acc3bc4a61bb821713b82c7660~mv2.jpg)
Fremgangsmåde: Bland farsen med alle ingredienserne.. Tilsæt lidt vand hvis farsen er for fast. Put farsen i en 1 liters form eller form det til et farsbrød og læg det i et ildfast fad Steges ved 175 grader i ca. 45 min. Serveres med skysovs, rødkål, alm. kogte kartofler og franske kartofler.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_efa9fbda07514398af9e66c9703d67f4~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_156,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_efa9fbda07514398af9e66c9703d67f4~mv2.jpg)