En super lækker kartoffelsalat der passer til alt slags kød... og bedst med nye kartofler
4. pers
Ingredienser:
750 g små faste kogte kartofler
3 spsk. raspolie
3 spsk. friskpresset citronsaft
1 spsk. sennep
2 tsk. groft salt
2 tsk. sukker
friskkværnet peber
1 finthakket rødløg ( 50 g)
1 dl hakket dild eller persille
1 agurk i halve skiver
200 g radiser i tynde skiver (kan undlades)
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_f1b31c79508849e38dd20ed086a426be~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_f1b31c79508849e38dd20ed086a426be~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Del de kogte varme kartofler i 2 -3 stk. og hæld dem op i en skålen.
Bland olie, citronsaft, sennep, salt, peber og sukker i en melryster.
Ryst dressingen godt sammen og hæld den over kartoflerne.
Vend rødløg og krydderurter i.
Tilsæt radiser og agurk i til sidst..
Velbekom
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_822fe9be7df7403087d2f5172a88b699~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_822fe9be7df7403087d2f5172a88b699~mv2.jpg)