En kraftig og lækker sauce med løg, vin og sennep der passer perfekt til kylling og koteletter...
4 pers.
Ingredienser:
2 store løg i halve skiver
1 fed hvidløg presset
1 spsk. rapsolie
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
2 tsk. grovmalet sennep
3 tsk. maizena
lidt vand
1 dl cremefraiche eller kaffefløde
evt. lidt madkulør så den får en fin lysebrun farve
Salt, sukker og peber
Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg i en gryde i olien, til de er klare og bløde.
Tilsæt bouillon, hvidvin og sennep til løgene.
Bring det i kog og skrue ned på lavt blus og lad det små simre i 10 min. under låg.
Rør en jævning af maizena og vand og tilsæt til sovsen.
Tag det af varmen og tilsæt cremefraiche eller kaffefløden.
Smag til med salt, peber evt. 1 tsk. sukker og lidt madkulør hvis du synes saucen er for lys.
Servere en bønnesalat til og stegte kartofler

Comentarios