top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Fransk løgsauce

En kraftig og lækker sauce med løg, vin og sennep der passer perfekt til kylling og koteletter...


4 pers.


Ingredienser:

2 store løg i halve skiver

1 fed hvidløg presset

1 spsk. rapsolie

1 dl hvidvin

2 dl hønsebouillon

2 tsk. grovmalet sennep

3 tsk. maizena

lidt vand

1 dl cremefraiche eller kaffefløde

evt. lidt madkulør så den får en fin lysebrun farve

Salt, sukker og peber


Fremgangsmåde:

Svits løg og hvidløg i en gryde i olien, til de er klare og bløde.

Tilsæt bouillon, hvidvin og sennep til løgene.

Bring det i kog og skrue ned på lavt blus og lad det små simre i 10 min. under låg.

Rør en jævning af maizena og vand og tilsæt til sovsen.

Tag det af varmen og tilsæt cremefraiche eller kaffefløden.

Smag til med salt, peber evt. 1 tsk. sukker og lidt madkulør hvis du synes saucen er for lys.

Servere en bønnesalat til og stegte kartofler



16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page