top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Æggekage med grøntsager

4 pers.


Ingredienser:

3 forårsløg

250 g champignon

6 cherrytomater

1 stor håndfuld spinat optøet frost

1 stor kartoffel

1 spsk. olie

10 æg

1 tsk. salt

Peber

50 g fetaost


Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 175 grader

Snit forårsløg og champignon i mundrette bidder, skær tomater igennem og skær kartoflen i tynde skiver eller små tern.

Tilsæt olie på en pande og svits forårsløg, champignon, spinat og kartofler i ca. 5 min.

Smør et ildfast fad og tilsæt de svitsede grøntsager og læg tomater henover.

Pisk æg sammen og smuldr fetaosten i æggeblandingen og hel del over grøntsagerne i fadet.

Bag æggekagen i ca. 25 min til den er gylden og gennembagt.

Serveres varm som tilbehør eller med et stykke rugbrød til.






Comentários


Post: Blog2 Post
bottom of page