Hjemmelavet gelé er noget af det bedste.. og slet ikke svært..
ca. 5 glas
Ingredienser:
1 liter solbær, vindrue eller æblesaft
750 g sukker
1 ps. gul melamin
1 hættefuld atamon
Fremgangsmåde:
Se video her fra min YouTube kanel..
Tip:
Rengjorte champignonglas er perfekte at genbruge til gele.
Det nemmeste er at have en tutti frutti = saftkoger. Den er ikke særlig dyr, men alle pengene værd.
Og du kan så putte din frugt i og så klare den alt arbejdet, så du ikke skal stå og si saften osv.
Du kan putte solbær eller vindrue i fra dit drivhus uden stilk.
Æbler deles bare i 4 dele og puttes i med skæl og skrog.
Du kan også bruge den kogte saft til saftevand.
Har du fx fryseren fuld af jordbær kan du både koge gele og saftevand. Det smager fantastisk og du putter dem bare frosne i saftkogeren .
Comments