En anderledes dessert du vil elske, hvis du er til kokos...
8 pers.
Ingredienser:
1 stang vanilje eller 2 tsk. vaniljesukker
1 ds. kokosmælk (4 dl)
6 spsk. sukker
4 blade husblas
2½ dl fløde
300 g jordbær
2 bananer
1 lime
Fremgangsmåde:
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Kom vaniljestang og korn i en gryde med kokosmælk og sukker.
Giv det et opkog og lad det simre ved svag varme i 5 min.
Udblød husblassen i koldt vand. Tag gryden af varmen og smelt husblassen i det varme kokosmælk. Stil det koldt en times tid. Rør i det ind i mellem.
Pisk fløden til skum. Skær de rensede jordbær i kvarte og bananer i skiver.
Vend frugten sammen med lime skal og 4 tsk. saft.
Vend eller pisk flødeskum i den afkølede kokoscreme og vend frugten i.
Fordel cremen i glas og stil dem koldt mindst 1 time.
Man kan naturligvis bruge andet blød frugt, som melon, vindruer, nektariner, hindbær
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_34c1864f905c4c40bb76026c430f5904~mv2.jpg/v1/fill/w_120,h_68,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_34c1864f905c4c40bb76026c430f5904~mv2.jpg)