En meget lækker kage, der smager som kanelsnegle... sjovt ikk
1 bradepande 25x35 cm
Ingredienser:
410 g frugtcocktail på dåse
220 g mel
1 tsk. natron
175 g sukker
1 tsk. salt
1 æg
Drys på kagen
75 g brun farin
1 tsk. kanel
50 g nødder
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker sammen.
Bland mel, natron og salt sammen.
Bland dåsen med frugt og saften i æggeblandingen.
Tilsæt melblandingen og pisk det sammen på laveste hastighed.
Hæld dejen i en bradepande (en grillbakke passer perfekt til mængden)
Bland brun farin, kanel og hakkede nødder sammen, og drys det over kagen.
Bages ved 175 grader i ca. 45 min.
Servere den gerne med cremefraiche til, det er så lækkert.
Du kan pynte den med frisk frugt hvis du synes den ser lidt kedelig ud.
Comments