En lækker ovn ret med meget smag hvis du vælger en krydret pølse, fx en kålpølse...
4 pers.
Ingredienser:
1 pk. gnocchi (500 g)
1 pk. røget filet i tern (150 g)
1 pk. cocktailpølser (200 g) chillipølser eller kålpølser
1 ds. hakket tomat
150 g reven ost
1 tsk. rosmarin
1 tsk. oregano
2 dl kaffefløde 9 %
3 tsk. maizena
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 hønsebouillon
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog gnocchi efter anvisning på pakken og læg dem op i et ildfast fad.
Svits løg, hvidløg og filet i en gryde.
Tilsæt tomat, krydderier og hønsebouillon.
Kog op og rør maizena op i kaffefløden og jævn retten.
Tilsæt pølser, har du valgt kål-eller chillipølser, skal de skæres i skiver og hæld sovsen over gnocchi. Drys med reven ost.
Sætte i ovn ved 200 grader i ca. 20 min. til den er gyldenbrun.
Servere grøntsager eller en god salat til.

Comments