top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Gnocchi med pølser

En lækker ovn ret med meget smag hvis du vælger en krydret pølse, fx en kålpølse...


4 pers.


Ingredienser:

1 pk. gnocchi (500 g)

1 pk. røget filet i tern (150 g)

1 pk. cocktailpølser (200 g) chillipølser eller kålpølser

1 ds. hakket tomat

150 g reven ost

1 tsk. rosmarin

1 tsk. oregano

2 dl kaffefløde 9 %

3 tsk. maizena

1 hakket løg

1 fed hvidløg

1 hønsebouillon

Salt og peber


Fremgangsmåde:

Kog gnocchi efter anvisning på pakken og læg dem op i et ildfast fad.

Svits løg, hvidløg og filet i en gryde.

Tilsæt tomat, krydderier og hønsebouillon.

Kog op og rør maizena op i kaffefløden og jævn retten.

Tilsæt pølser, har du valgt kål-eller chillipølser, skal de skæres i skiver og hæld sovsen over gnocchi. Drys med reven ost.

Sætte i ovn ved 200 grader i ca. 20 min. til den er gyldenbrun.

Servere grøntsager eller en god salat til.



118 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page