Lidt andet tilbehør til kødretter, som bare smager så godt...
12 stk.
Ingredienser:
400 g grønkål rå eller 250 g optøet fra frost
1 rødløg i tern
1 fed hvidløg
100 g bacon eller røget filet i tern
1 tsk. rosmarin
2 tsk.. salt
lidt peber
3 æg
2½ dl mælk
200 g mel
2 tsk. bagepulver
50 g reven ost
2 spsk. olie til stegning
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader
Steg bacon på panden og tilsæt løg og hvidløg
Tilsæt grønkål på panden og svits det med til det falder lidt sammen.
Tag panden af varmen.
Pisk æg, rosmarin, peber, mel, bagepulver og mælk sammen
Hæld grønkålsblandingen op i æggeblandingen og rør sammen.
Læg nu blandingen i muffin forme.
Drys reven ost over og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 min.
Du kan servere dem til kød. Brug dem i madpakken eller som en vegetarret, så undlader du selvfølgelig bacon.
Tip:
Du kan også lægge grønkåls blandingen i en smurt tærteform og hælde æggeblandingen over, og så skære dem ud i trekanter, når tærteformen har været i ovnen i 20 min.
Comments