4 pers.
Ingredienser:
125 g snittet grønkål
1 rød æble
50 g rosiner
1 appelsin i tern
½ dl solsikkekerner
1 tsk honning
evt. 1 granatæble
Dressing:
1½ dl cremefraiche 5 % eller fløde kaffefløde 9%
2 spsk. Frisk citronsaft
2-4 tsk. Flormelis
Fremgangsmåde:
Grønkålen kan købes færdig snittet og vasket i feks. Rema. (Posens indhold er 250 g så den anden halvdel kan du bruge i grønkålstærten, som du kan finde under ”Frokost”) Ellers skal du bruge 5 blade grønkål, som du vasker og snitter fint.
Pisk dressingen sammen og lad den står mens du ordner de andre ingredienser.
Skær æble og appelsin i tern.
Rist solsikkekerner på panden til de tager farve, tag panden af varmen og tilsæt 1 tsk. Honning.
Hæld grønkålen i en serveringsskål og hæld dressingen henover.
Tilsæt æbler, rosiner, appelsin(granatæble) og til sidst de ristede solsikkekerner.
Jeg er tosset med denne dressing til grønkålen.

Comments