top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Gulerods scones

  • anitaslotpedersen
  • 1. mar.
  • 1 min læsning

Hvis du ikke har tid til en bolle der skal hæve, så bag disse skønne scones...


10 stk.


Ingredienser:

ca. 300 g hvedemel

3 tsk. bagepulver

1 tsk. kardemomme

50 g valnødder hakket (kan undlades)

½ tsk. salt

50 g sukker

1½ dl mælk

100 g reven gulerod

75 g koldt smør

1 æg (til pensling)

Fremgangsmåde:

Bland mel, bagepulver, kardemomme, salt, sukker og hakket nødder i en skål og rør det godt rundt.

Tilsæt smør i små tern eller skiver og smuldre det let sammen.

Rør mælk og revet gulerod i melet, og rør til dejen bare lige hænger sammen.

Rul dejen ud til 3- 4 cm tykkelse, tilsæt mel på bordet, hvis de hænger lidt iog del den i 10 firkanter eller cirkler evt. med et glas

Bag dem ved 220 grader alm. ovn i ca. 15 min. til de er gyldne.

Lad dem køle af 5 min. inden servering.

Serveres lune med smør, marmelade og ost.

Tip:

De kan også bruges som brød til tapas, undlad da kardemomme.



Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page