top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Gulerods scones

Hvis du ikke har tid til en bolle der skal hæve, så bag disse skønne scones...


10 stk.


Ingredienser:

ca. 300 g hvedemel

3 tsk. bagepulver

1 tsk. kardemomme

50 g valnødder hakket (kan undlades)

½ tsk. salt

50 g sukker

1½ dl mælk

100 g reven gulerod

75 g koldt smør

1 æg (til pensling)

Fremgangsmåde:

Bland mel, bagepulver, kardemomme, salt, sukker og hakket nødder i en skål og rør det godt rundt.

Tilsæt smør i små tern eller skiver og smuldre det let sammen.

Rør mælk og revet gulerod i melet, og rør til dejen bare lige hænger sammen.

Rul dejen ud til 3- 4 cm tykkelse, tilsæt mel på bordet, hvis de hænger lidt iog del den i 10 firkanter eller cirkler evt. med et glas

Bag dem ved 220 grader alm. ovn i ca. 15 min. til de er gyldne.

Lad dem køle af 5 min. inden servering.

Serveres lune med smør, marmelade og ost.

Tip:

De kan også bruges som brød til tapas, undlad da kardemomme.



Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


Post: Blog2 Post
bottom of page