top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Gulerods kage med ananas

Opdateret: 27. feb. 2022

En super blød og lækker kage, som holder sig frisk længe...


1 springform(24 cm)


Ingredienser:

250 g hvedemel

100 g brun farin

1 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

1 tsk. kanel

½ tsk. stødt nelliker

½ tsk. revet muskat (kan undlades)

150 g revne gulerødder

100 g blendet ananas fra dåse

50 g kokos

1 dl rapsolie

2 æg

50 g valnødder hakket

Glasur:

100 g flødeost naturel

2 tsk. vaniljesukker

100 g blødt smør

400-500 g flormelis

Fremgangsmåde:

Bland mel, sukker, bagepulver, natron, nelliker og kanel i en skål.

Pisk æg og brun farin sammen, til en tyk æggesnaps.

Tilsæt derefter gulerødder, ananas, kokos, olie og æg.

Tilsæt nu melblandingen og rør forsigtigt rundt til melet er rørt ud.

Hæld dejen op i en springform med bagepapir i bunden.

Bag kagen ved 175 grader i ca. 35-40 min. til der ikke hænger noget dej på din stegegaffel, når du stikker i kagen i midten.

Glasur:

Pisk flødeost, smør og vaniljesukker godt sammen og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Mængden afhænger lidt af hvor sød du ønsker den.

Kagen afkøles og glasuren smøres på kagen og pyntes med hakket nødder, du vælger..


696 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page