En super blød og lækker kage, som holder sig frisk længe...
1 springform(24 cm)
Ingredienser:
250 g hvedemel
100 g brun farin
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. kanel
½ tsk. stødt nelliker
½ tsk. revet muskat (kan undlades)
150 g revne gulerødder
100 g blendet ananas fra dåse
50 g kokos
1 dl rapsolie
2 æg
50 g valnødder hakket
Glasur:
100 g flødeost naturel
2 tsk. vaniljesukker
100 g blødt smør
400-500 g flormelis
Fremgangsmåde:
Bland mel, sukker, bagepulver, natron, nelliker og kanel i en skål.
Pisk æg og brun farin sammen, til en tyk æggesnaps.
Tilsæt derefter gulerødder, ananas, kokos, olie og æg.
Tilsæt nu melblandingen og rør forsigtigt rundt til melet er rørt ud.
Hæld dejen op i en springform med bagepapir i bunden.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 35-40 min. til der ikke hænger noget dej på din stegegaffel, når du stikker i kagen i midten.
Glasur:
Pisk flødeost, smør og vaniljesukker godt sammen og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Mængden afhænger lidt af hvor sød du ønsker den.
Kagen afkøles og glasuren smøres på kagen og pyntes med hakket nødder, du vælger..
Comments