top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Hindbær dessert

Meget nem dessert, som du kan lave med alle slags grød...


4 pers.


Ingredienser:

Hindbærgrød:

250 g frossen hindbær

2 dl vand

1 dl sukker

3 tsk. kartoffelmel udrørt i lidt vand

Hindbærmoussen:

200 g hindbærgrød

2 dl piskefløde

1½ dl yoghurt naturel

3-4 spsk. flormelis efter smag

1 tsk. vaniljesukker


Fremgangsmåde:

Kog først hindbærgrøden ( gerne dagen før eller mindst 3 timer før), så den er helt kold inden brug. Hæld hindbær, vand og sukker op i en gryde og kog det 5 min. tag det af varmen og rør kartoffelmel ud i lidt vand og rør det i grøden lidt ad gangen.

Hæld det op i en beholder, drys lidt sukker henover og stil det koldt.

Pisk fløden til skum og tilsæt yoghurt, flormelis, vaniljesukker og 200 g hindbærgrød.

Pisk det sammen og smag til med flormelis.

Bemærk at du vil have en lille skål hindbærgrød tilovers, som du kan gemme og spise med mælk til, eller gange hindbærmoussen med 2 så har du bare dessert til 8 pers..

Hæld moussen i portionsskåle og pynt med hakket chokolade, eller hvad du syntes.

Den smager fantastisk.


Tip:

Du kan naturligvis lave moussen af forskellige grød. Du kan bytte hindbær ud med brombær, jordbær eller skovbær i frugtgrød opskriften.



127 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page