4 pers.
Ingredienser:
300 g gulerødder
1 spsk. Sennep
1 spsk. Honning
1 tsk. Rosmarin
1 spsk. Olie
Salt
Fremgangsmåde:
Gulerødder skrælles og skæres i rustikke stykker
Marinaden røres sammen med en ske
Gulerødderne hældes i en frysepose og marinaden tilsættes og æltes godt rundt med gulerødderne.
Gulerødderne hældes ud på bagepapir på en bradepande eller et ildfast fad, og bages ved 200 grader i ca. 25-30 min. husk at vende i dem undervejs. Halvejs kan man drysse lidt birkes over, men det behøves ikke.
Tips: er du ikke vild med rosmarin, kan du bruge timian i stedet for. Brug den sennep og honning du har i huset, som man må formode er jeres favorit
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_0b187acc2c894483a2b504df4a7754db~mv2.jpg/v1/fill/w_120,h_120,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_0b187acc2c894483a2b504df4a7754db~mv2.jpg)