6 pers.
Ingredienser:
1 hakket løg
1 presset hvidløg
500 g hk. oksekød
1 revet gulerod (100 g)
140 g tomatpasta
2 tsk. sukker
2 tsk. salt
1 ds hakket tomat
Ca. 300 g paccheri (store pasta rør)
5 dl béchamel sauce
200 g reven ost
2 spsk. taco krydderi
100 g spinat frisk eller frossen
Fremgangsmåde:
Lav gryderetten først og lad den køle lidt af inden du skal arbejde med, at få den ned i rørene.
Svits løg, hvidløg og kød i en gryde. Tilsæt gulerod, tomatpasta, hk. Tomat, salt og sukker.
Tilsæt så spinat og tacokrydderi. Smag til med salt, sukker og peber.
Kog Paccheri 4 min. i kogende vand med lidt salt i. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over dem. Lad dem stå i vandet ellers bliver de trykket flade i sien, og det ønsker vi ikke.
Smør en springform med smør og drys den godt med rasp.
Hæld en lille smule af kødsovsen i bunden af springformen, så rørene har lidt at stå fast i. Fyld rørene med en teske og sæt dem på højkant i springformen. Hæld resten af sovsen over rørene og hæld så bechamel saucen henover. Drys med ost.
Sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. til den bliver flot brun.

Comentarios