top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Hvidkål frikadeller

Ca. 16 stk.


Ingredienser:

250 g hvidkål fra sønderjydsk kål

1 stor reven gulerod

En håndfuld frisk persille

2 kogte kartofler (150 g)

1 fed presset hvidløg

2 æg

2 tsk. salt

½ tsk. peber

1 tsk. karry (kan udlades)

1 spsk. hvedemel

2 spsk. rasp


Fremgangmåde:

Tø hvidkålen op dagen før. Skræl og riv gulerødder og løg fint. Hak persille fint. Mos de kogte kartofler med en gaffel i en stor skål og tilsæt alt udtagen æggene. Ælt det godt sammen og til sæt æg.

Form hvidkålshapserne med en spiseske, til små flade frikadeller, og dyp skeen i vand mellem hver frikadelle og steg dem på en varm pande ca. 7 min. på hver side ved middelvarme.

Serveres med en tomatsalat eller en anden salat efter ønske.



40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Post: Blog2 Post
bottom of page