top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Hyldeblomst fromage

En dejlig frisk fromage som passer til det hele...


Ingredienser: 4 blade husblas 5 dl ymer 5 spsk. Sukker 3 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft 2 dl piskefløde Hyldegele: 2 blade husblas 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft 1 håndfuld bær til pynt gerne jordbær, blåbær eller brombær.

Fremgangsmåde: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør ymer med sukker, og hyldeblomstsaft.

Pisk fløden til skum. Smelt husblas i mikroovnen i ca. 10 sek. Det må kun være fingervarmt. Rør det i ymerblandingen med håndmixeren i en tynd stråle.

Tilsæt flødeskummet og pisk sammen på laveste hastighed. Hæld fromagen i små portionsglas eller vinglas og stil koldt et par timer. Hæld hyldeblomstsaft i en lille gryde og læg husblas i. Lad det stå 5 min. Og varm det op på lav blus. Når husblassen er smeltet tages gryden af varmen.

Når fromagen er stiv, hældes geleen henover.

Læg frisk blåbær på og sæt desserten på køl 1 time.



6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page