top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Hyrdepie

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

Mos :

800 g kartofler

1½ dl mælk

2 tsk salt

3 spsk. Olie eller margarine


Kødsovs:

500 g hakket okse eller kyllingkød

1 ds. Tomatpasta

2 dl mælk eller kaffefløde

1 oksebouillonterning

500 g grøntsagsblanding frisk eller fra frost

1 tsk. sukker

2 tsk. salt

Peber

1 tsk. oregano eller timian

Fremgangmåde:

Kog kartoflerne møre i en gryde med vand ca. 20 min. og hæld vandet fra. Tilsæt mælk, salt og pisk det hele sammen til en mos.

Svits kødet af i en gryde med lidt olie og tilsæt resten af ingredienserne. Lad det simre 5-10 min og hæld kødsovsen i et ildfast fad og læg kartoffelmosen henover. Bag det i ovnen i ca. 20 min. til mosen er gyldenbrun.

Servere grøn salat til.

Hvis familien er lidt grønt forskrækket, kan du bytte de 500 g grøntsager ud med 250 g revne gulerødder i kødsovsen.



18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page