4-6 pers.
Ingredienser:
Ca. 1 kg hamburgerryg
200 g flødeost med urter
1 pk. Butterdej med 6 plader (frost) eller 1 rulle frisk
1 æg til pensling
Fremgangsmåde:
Kog hamburgerryggen 45 min. ved svag varme.
Tag den op ad vandet og lad den køle af 10 min. træk nettet af.
Læg de 6 plader butterdej indover hinanden så de danner en firkant. (3 på hver side)
Rul dem lidt så de hænger fast i hinanden.
Smør lidt smøreost på bunden i midten og læg hamburgerryggen herpå.
Smør derefter resten rundt om hamburgerryggen. Og fold butterdejen rundt om den.
Læg butterdejspakken med sammenføjningerne ned ad.
Pensel med sammenpisket æg
Læg den på et stykke bagepapir på en bradepande og læg evt. kartoffelbåde ved siden af.
Bages i 25-30 min ved 200 grader til butterdejen er gyldent.

Commenti