Jordbær fromage
- anitaslotpedersen
- 9. apr. 2021
- 1 min læsning
Opdateret: 20. maj 2021
Dejlig fromage med skøn smag af jordbær...
4 pers.
Ingredienser:
4 past. Æg
100 g sukker
4 dl piskefløde
7 husblas
200 g jordbær

Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til en æggesnaps.
Sæt husblas i blød i koldt vand.
Blend jordbær med 1 dl fløde.
Pisk den anden 1 dl piskefløde til flødeskum.
Hæld de blendede jordbær i æggesnapsen og pisk stille og roligt.
Smelt husblas i mikroovnen ca. 10 sek. Det skal kun være finger varmt.
Tilsæt husblas til æggesnapsen og pisk hurtigt med håndmixer imens, hæld det i med en tynd stråle.
Tilsæt flødeskummet og pisk det sammen med jordbærmassen. Smag til med flormelis. Og tilsæt evt. Lidt rød frugtfarve.
Hæld op i skåle og stil dem i køleskabet.
Hæld 2 dl rød saft op i en gryde. Læg 2 husblas op i saften og smelt ved svag varme. Når det er smeltet, køles det af og hældes dernæst ovenpå jordbær fromagen. Stilles igen på køl og pyntes med fløde, inden servering.
Tip:
Man kan bage en chokoladekage bund i en springform, og lade den køle af.
Dernæst kan man hælde fromagen ovenpå. Sætte på køl, hæld gele over og du har den smukkeste kage/ dessert.

Comentários