top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Jordbær fromage

Opdateret: 20. maj 2021

Dejlig fromage med skøn smag af jordbær...


4 pers.


Ingredienser:

4 past. Æg

100 g sukker

4 dl piskefløde

7 husblas

200 g jordbær

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker til en æggesnaps.

Sæt husblas i blød i koldt vand.

Blend jordbær med 1 dl fløde.

Pisk den anden 1 dl piskefløde til flødeskum.

Hæld de blendede jordbær i æggesnapsen og pisk stille og roligt.

Smelt husblas i mikroovnen ca. 10 sek. Det skal kun være finger varmt.

Tilsæt husblas til æggesnapsen og pisk hurtigt med håndmixer imens, hæld det i med en tynd stråle.

Tilsæt flødeskummet og pisk det sammen med jordbærmassen. Smag til med flormelis. Og tilsæt evt. Lidt rød frugtfarve.

Hæld op i skåle og stil dem i køleskabet.

Hæld 2 dl rød saft op i en gryde. Læg 2 husblas op i saften og smelt ved svag varme. Når det er smeltet, køles det af og hældes dernæst ovenpå jordbær fromagen. Stilles igen på køl og pyntes med fløde, inden servering.


Tip:

Man kan bage en chokoladekage bund i en springform, og lade den køle af.

Dernæst kan man hælde fromagen ovenpå. Sætte på køl, hæld gele over og du har den smukkeste kage/ dessert.


507 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page