Denne sandwich er helt sin egen og sund hvis du vælger grove burgerboller
2 stk.
Ingredienser:
1 fintsnittet romainesalat (hjertesalat)
4 stk. tynde skiver kalkunbryst pålæg
2 skiver stegt bacon (kan undlades)
2 skiver rødløg
½ rødt æbler (pink crips el. pink lady) i tynde både
1 tsk. sukker
1 tsk. karry
1 tsk. citronsaft
1 dl kvark, skyr eller cremefraiche 5 %
4 skiver gul peberfrugt
Salt og peber
evt. et par cherrytomater
2 stk. store grove sandwichboller (du kan fx bage dem selv, øl boller eller sandwichstykker)
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_1758bb5c00f941a49b8298ce05b6adf7~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_1758bb5c00f941a49b8298ce05b6adf7~mv2.jpg)
Fremgangsmåde:
Bland sukker med skyr og karry og smag til med salt og peber.
Flæk bollerne og smør det halve af dressingen på under- og overbolle
Tag det halve af hjertesalaten og fordel i de to boller og bland det sidste hjertesalat med resten af dressingen og æblebådene.
Læg så 2 skiver kalkun ovenpå, derefter æblefyldet og rødløg, bacon og peberfrugt og luk med låget.
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_2b185f934c0e43a7a6ff7fbb66226636~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_2b185f934c0e43a7a6ff7fbb66226636~mv2.jpg)