Denne dessert er ikke så svær at lave og smager super godt...
6 pers.
Ingredienser:
2½ dl piskefløde
2½ dl mælk
75 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
3 æg
100 g sukker til karamel

Fremgangsmåde:
Kom fløde, mælk, sukker og vaniljesukker i en gryde og kog det op, og tag gryden af varmen.
Pisk æggene sammen og pisk dem i flødemassen.
Smelt langsomt 100 g sukker på en pande til det bliver lysebrunt.
Smør 6 kokotter (små ildfaste skåle) og fordel den flydende karamel i bunden af formene.
Det stiver næsten med det samme, og du kan måske ikke få det fint fordelt i bunden, men det gør ikke noget, for det smelter igen, når du har hældt flødemassen i.
Hæld cremen i kokotterne og sæt dem i en bradepande i ovnen.
Fyld bradepanden op med vand til det når op til midt på kokotterne.
Bag buddingerne ved 150 grader i ca. 35 min. eller til de er faste og let blævrende.
Sæt buddingerne i køleskabet indtil de er helt kolde.
Vend buddingen ud eller servere den i skålen pyntet med hindbær.

Comments