top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kartoffel frokost salat

Opdateret: 20. jul.

Denne salat er familiens ynglings salat om sommeren


4 pers.


Ingredienser:

750 g kogte kartofler

1 løg

½ agurk

1 æble

4 kogte æg (10 min)

200 g kogt skinke i tern eller strimler


Dressing:

200 g hytteost

1 tsk. Sennep

2 spsk. hakket persille (kan undlades)

½ tsk. salt, lidt peber

Flutes

Fremgangsmåde:

Kartoflerne skæres i tern

Løg, agurk, og æble skæres i tern og æg i både.

Læg kartofler nederest i en skål og læg løg, æbler, agurk og skinke henover.

Slut af med æg i både og drys evt. med lidt persille.

Bland hytteosten med sennep, persille, salt og peber. Rør med en gaffel og smag til, nogen ønsker den stærkere eller mere salt.

Servere hytteosten i en skål for sig, så kan folk selv bestemme hvor meget de ønsker.

Servere flutes eller brød til.

Det er en let hovedret til en varm sommerdag, eller en nem frokostret..

Æble bollerne er virkelig lækre her til.

53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


Post: Blog2 Post
bottom of page