En rest kirsebær sauce og du har en fantastisk dessert på 10 min.
6 pers.
Ingredienser:
500 g kirsebærsauce ( 1 karton)
2½ dl kvark eller græsk yoghurt
2 ½ dl fløde
2 spsk. flormelis
Fremgangsmåde:
Pisk fløden til skum.
Rør kirsebærsauce, kvark og flormelis sammen. Tilsæt 2 dl flødeskum ( resten skal bruges til pynt) og rør stille og roligt rundt.
Smag til med flormelis og hæld op i portionsglas, vinglas eller en stor skål.
Pynt med flødeskum, og hvad du lige har ved hånden.
Her har jeg pyntet med påskeæg, chokoladestjerner og lidt hakket mandler.
Tip:
Du kan også bruge jordbærsovs fra karton, og få en lækker jordbær dessert
![](https://static.wixstatic.com/media/579a82_03243b8d3b3149faa3daf167dd5e6b18~mv2.jpg/v1/fill/w_120,h_120,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/579a82_03243b8d3b3149faa3daf167dd5e6b18~mv2.jpg)