top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kirsebær mousse

En rest kirsebær sauce og du har en fantastisk dessert på 10 min.


6 pers.


Ingredienser:

500 g kirsebærsauce ( 1 karton)

2½ dl kvark eller græsk yoghurt

2 ½ dl fløde

2 spsk. flormelis


Fremgangsmåde:

Pisk fløden til skum.

Rør kirsebærsauce, kvark og flormelis sammen. Tilsæt 2 dl flødeskum ( resten skal bruges til pynt) og rør stille og roligt rundt.

Smag til med flormelis og hæld op i portionsglas, vinglas eller en stor skål.

Pynt med flødeskum, og hvad du lige har ved hånden.

Her har jeg pyntet med påskeæg, chokoladestjerner og lidt hakket mandler.


Tip:

Du kan også bruge jordbærsovs fra karton, og få en lækker jordbær dessert


519 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page