top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kransekage

Opdateret: 9. jan. 2022

ca. 20 stk.


Ingredienser: 250 g marcipan Ca. 45 g æggehvider 80 g flormelis Ca. 100 g nougat


Fremgangsmåde: Ælt marcipan med flormelis og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Hæld marcipan massen i en sprøjtepose og lun den lidt I mikroovnen, så den ikke er så svær at trykke ud. Sprøjt massen ud i stænger og tryk dem med en grydeske skaft i midten. Eller put en tyl i sprøjteposen som har en lille spids i midten, som netop er til sådan en opgave. Skær nougaten i stænger og put dem ned i hullet af kransekage massen. Bages i ovnen ved 200 grader ca. 10 min. Hold øje med dem.

Den skal være hård og brun ude på og blød inden i. Køl af og bland 1 æggehvide med flormelis til en fast glasur. Put glasuren i sprøjtepose og sprøjt den på stangen. Skær kransekage stangen i passende stykker.. Husk du kan lave den i god tid og fryse den. Men vent med glasuren til selve dagen.



290 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page