Mega lækker kyllingegryde som er bedst med friske champignon...
4 pers.
Ingredienser:
450 g kylling bryst i strimler
150 g bacon eller filet i tern
250 g champignon, frisk i skiver
1 løg, i tynde halve skiver
1 fed hvidløg
½ ds tomatpasta
1 stk. hønsebouillon terning
1 tsk. sukker
2 dl kaffefløde 9 %
2 tsk. Maizena rørt ud i vand
Salt
Olie
Fremgangsmåde:
Løg og hvidløg svitses i olie i en gryde.
Tilsæt bacon og lad det brune af, inden du tilsætter de friske champignon i skiver.
Lad svampene blive bløde og møre inden du tilsætter kylling strimler.
Steg kødet og rør rundt til det er stegt på alle sider.
Tilsæt så kaffefløde, sukker, bouillonterning og tomatpasta.
Lad retten småsimre ved svag varme med låg på, imens du koger risene omkring 15 min.
Hvis retten er for tynd, tilsætter du maizena til sidst og koger den lige op i 1 min.
Smag til med salt og sukker.
Servere en god salat eller grøntsager til retten samt agurkesalat.
Hvidløgsflutes er også lækkert til.
Comments