top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kylling suppe

En fyldig og mættende suppe som smager fantastik og kan bruges som forret eller hovedret....


4 pers.


Ingredienser:

1 hakket løg

1 dl hvidvin

1 hønsebouillon terning

6 dl vand

½ porre i strimler (kan undlades)

½ rød peberfrugt i tern

50 g tomatpasta

250 g kyllingbryst i tern

1 dl kaffefløde

½- 1 tsk. sukker


Fremgangsmåde:

Svits kyllingetern i en gryde med lidt olie.

Svits løg og porre med et par minutter til de tager farve.

Tilsæt så rød peber, vand, tomatpasta og hønsebouillon.

Lad suppen koge 10 min. og tilsæt så kaffefløde, og smag til med sukker og salt.

Synes du suppen er for tynd, kan du jævne den lidt med maizena rørt ud i vand.

Tip:

Du kan købe færdig kogt kylling i tern, som du kan bruge, så skal suppe ikke koge 10 min. men svits grøntsager og hæld væske i sammen med kylling og så er suppen færdig.

Servere evt. et stykke flutes til.



57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page