top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kylling roulade med spinat

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

500 g hakket kylling

1 spsk. salt

Lidt peber

1 lille løg (100 g)

50 g havregryn

1-2 æg

1 dl vand


Fyld:

150 g frisk spinat

75-100 g rød pesto


Fremgangsmåde:

Hakket kylling røres med salt, peber og resten af ingredienserne kommes i, og farsen røres til en fast konsistens.

Farsen fordeles i et jævnt lag på et stykke film eller på bagepapir. Pesto smøres ud på farsen og spinat fordeles ud over.

Farsen rulles til en roulade. En dejskraber kan evt. bruges hvis farsen klæber til papiret.

Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 45 min.

Serveres med stegte kartofler, tomatsovs og en lækker grøn salat. Eller den lette udgave. En skøn pastasalat og en hvidløgsdressing.


Tips:

Du kan naturligvis skifte kylling ud med en hakket kalv og svine fars.



215 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page