Denne kødsovs kan du bruge til spaghetti, i en pastagratin, lasagne eller hyrdepie...
4 Pers.
Ingredienser:
400 g hakket oksekød
2 spsk. rapsolie
1 hakket løg eller 1 porre i skiver
1 fed hvidløg presset
1 gulerod, revet
1 ds. hakket tomat
3 dl vand
1 oksebouillon terning
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
lidt peber
2 dl mælk eller kaffefløde
2 tsk. madkulør
4 spsk. hvedemel
1½ dl vand
Fremgangsmåde:
Svits oksekødet i olien til det skifter farve og tilsæt så presset hvidløg og det hakkede løg.
Tilsæt reven gulerod, hakket tomat, vand og bouillon.
Tilsæt salt, peber, sukker og lad det små simre i ca. 10 min.
Tilsæt nu mælk/kaffefløde sammen med madkulør
Lav en meljævning af mel og vand rystet sammen.
Hæld det i sovsen, det skal koge ca. 3 min. mens du røre i det.
Smag til med salt og sukker.
Servere pasta eller spaghetti til og kogte grøntsager eller en gulerodssalat

Comentários