top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Lun kartoffelsalat

Med broccoli og en lækker citrondressing....


4 pers.


Ingredienser:

500 g frisk broccoli

200 g kogte kartofler

2 fed hvidløg

2 spsk. rapsolie til stegning

Dressing:

3 spsk. rapsolie

2 spsk. citronsaft

1 tsk. citronskal

2 tsk. honning

1 tsk. oregano

1 tsk. salt

1 tsk. sennep

Topping:

2 spsk. rosiner

50 g ristet valnødder eller 2 spsk. ristet sesamfrø

100 g feta

Fremgangsmåde:

Del broccolien i små buketter og put dem i en skål med de kogte kartofler, der er delt i mundrette stykker.

Pil hvidløget og skær dem i tynde skiver og put oveni.

Hæld nu olie over og fordel det godt rundt i grøntsagerne og drys lidt salt henover.

Hæld grøntsagerne i airfryseren eller i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min, til broccolien har taget farve.

Imens ryster du dressingen sammen og rister nødder på panden.

Hæld alle ingredienser til dressingen sammen i en melryster eller et glas med låg og ryst det godt sammen.

Læg de varme grøntsager på et fad og hæld rosiner, feta og valnødder over, og fordel dressingen henover grøntsagerne.

Servere kartoffelsalaten til frikadeller eller stegt kylling.



25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pære salat

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page