Med broccoli og en lækker citrondressing....
4 pers.
Ingredienser:
500 g frisk broccoli
200 g kogte kartofler
2 fed hvidløg
2 spsk. rapsolie til stegning
Dressing:
3 spsk. rapsolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. citronskal
2 tsk. honning
1 tsk. oregano
1 tsk. salt
1 tsk. sennep
Topping:
2 spsk. rosiner
50 g ristet valnødder eller 2 spsk. ristet sesamfrø
100 g feta
Fremgangsmåde:
Del broccolien i små buketter og put dem i en skål med de kogte kartofler, der er delt i mundrette stykker.
Pil hvidløget og skær dem i tynde skiver og put oveni.
Hæld nu olie over og fordel det godt rundt i grøntsagerne og drys lidt salt henover.
Hæld grøntsagerne i airfryseren eller i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min, til broccolien har taget farve.
Imens ryster du dressingen sammen og rister nødder på panden.
Hæld alle ingredienser til dressingen sammen i en melryster eller et glas med låg og ryst det godt sammen.
Læg de varme grøntsager på et fad og hæld rosiner, feta og valnødder over, og fordel dressingen henover grøntsagerne.
Servere kartoffelsalaten til frikadeller eller stegt kylling.
Comments